Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

Parduodamas išskirtinio, modernaus dizaino namas Utenos senamiestyje. Netoliese Utenos vaikų lopšelis - darželis „Voveraitė“, Utenos Rapolo Šaltenio progimnazija, prekybos centras „Senukai“ ir prekybos centras „Maxima“.
Namas pastatytas 2019 m. Įrenginėjant namą buvo naudojamos tik kokybiškos medžiagos. Lauko apdaila- maumedžio dailylentės, langai- klijuoto medžio, grindys- ąžuolo parketlentės, terasa- iš medžio kompozito lentų. Namas pastatytas iš dujų silikato blokelių ir apšiltintas poliuretano putomis (uždarų porų). Įrengtos šildomos grindys ir minirekuperacija . Šildymas dujinis. Įvažiavimas asfaltuotas. Teritorija aplink namą grįsta trinkelėmis. Lietaus kanalizacija nuvesta po žeme. Namas dviejų aukštų. Bendras pastato plotas 170 kv. m. Pirmajame namo aukšte yra virtuvė, svetainė, vonios ir tualeto kambarys, tambūras ir 30 kv. m terasa. Antrajame namo aukšte yra du miegamieji kambariai, vonios ir tualeto kambarys, trys balkonai. 15 kv. m rūsys šildomas ir tvarkingas. Prie namo yra ūkinis pastatas, kuriame yra garažas trims automobiliams ir šildoma patalpa su tualetu.
Šiuo metu atliekami baigiamieji vidaus apdailos darbai. Namui priklauso 11a žemės sklypas, namo paskirtis- kita (mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos). Geras pirkinys mėgstantiems prabangą ir modernų stilių.

Kaina: 230000

Kontaktai
Vardas Renata Boguševičienė
Telefonas +37060532452
Miestai Utena